Geïnspireerd door….

Warhol

Nieuw vanaf de herfst van 2018: een serie ééndaagse zeefdruk workshops waarbij je je laat inspireren door oude én nieuwe kunstenaars en ontwerpers. We beginnen met een korte introductie van de desbetreffende kunstenaar en daarna ga je zelf aan de slag. Kijk de kunst af bij de meesters en geef er je eigen invulling aan! Je maakt je eigen ontwerp en drukt ze zelf af in een oplage van 5 tot 10 exemplaren. Aan het eind van de dag heb je een setje van je eigen unieke zeefdrukken.

BlexBolex

Soorten “geïnspireerd door…” zeefdruk workshops

Matisse
kiss V
kiss V, Lichtenstein

Deelnemers

Er is plaats voor maximaal 8 cursisten per cursus. Door de kleine groep is er tijd en ruimte voor persoonlijke begeleiding. Ervaring met zeefdrukken is niet nodig, beginners help ik op weg.

Parra

Wat kost een “geïnspireerd door…” zeefdruk workshop?

Bij elke cursus in de agenda staat wat elke cursus kost. Omdat de duur en de opzet van de cursussen wat verschilt kan de prijs per cursus ook verschillen. Deze workshops duren één dag en kosten 85,- euro. De cursus prijs is inclusief:

  • Koffie en/of thee en lunch (behalve bij een avondcursus)
  • Inkten
  • Films/transparanten om mee te belichten
  • Het gebruik van de zeefdruk ramen, rakels etc.
  • Chemie, schoonmaakmidddel etc.

De cursus prijs is exclusief:

  • Het papier waar je op drukt. Dit wordt naar gebruik afgerekend. Je kan/mag ook zelf papier meenemen als je wilt. Meestal heb je aan een paar euro genoeg.

Alle 'geïnspireerd door...' zeefdruk cursussen de komende tijd

There are no upcoming events at this time.

Bekijk alle komende cursussen in de agenda. Vanaf drie personen kan er ook een zeefdruk cursus op maat geboekt worden.