Textiel zeefdruk cursus agenda

Onderaan deze pagina vind je een overzicht alle zeefdruk op textiel cursussen van de komende tijd. Heb je een cursus gevonden op de datum die je uitkomt? Onderaan de cursus pagina van die datum kan je je inschrijven.

De mogelijkheden van stof bedrukken zijn eindeloos. Je kunt drukken op katoenen T-shirts, tassen, kleding, leer, vilt, dekbedhoezen, gordijnen… noem maar op. Als het maar plat is.

Het bedrukken van stof gaat net ietsjes anders dan het drukken op papier, maar als je op papier kunt drukken, kun je met een paar aanwijzingen ook met textiel aan de slag.

Je begint meestal met drukken op papier omdat dat iets makkelijker en goedkoper is dan zeefdrukken op textiel, maar het is best mogelijk om ook zonder ervaring met zeefdrukken in een dag wat moois op textiel te maken. Mensen die nog niet kunnen zeefdrukken help ik op weg.

SONY DSC

Deelnemers

Er is plaats voor maximaal vijf cursisten per cursus (zolang de anderhalve meter maatregel van kracht is). Door de kleine groep is er tijd en ruimte voor persoonlijke begeleiding.

Er is niet echt een minimum leeftijd voor de cursus zeefdrukken op textiel, meestal houd ik 15 jaar aan. Als je mee wilt doen dan moet je zelfstandig kunnen werken, geïnteresseerd zijn en je eigen rommel opruimen. En natuurlijk mag je samen met je moeder, tante, oom of iemand anders komen. Als je twijfels hebt neem dan even contact op, want tsja, de ene dertienjarige soms kan beter zelf werken en opruimen dan een andere vijftienjarige…

Bedrukte tasjes van Jason

Wat kost een cursus zeefdrukken op textiel?

Bij elke textiel zeefdruk cursus in de agenda staat wat die cursus kost. Omdat de duur en de opzet van de cursussen wat verschilt kan de prijs per cursus ook verschillen. De cursus textiel zeefdrukken duurt één dag en kost 95,- euro.

De cursus prijs is inclusief:

  • Koffie en/of thee
  • Inkten
  • Het gebruik van dezeefdruk ramen
  • Chemie, schoonmaakmidddel etc.

De cursus prijs is exclusief:

  • Het stof, papier etc waar je op drukt. Dit wordt naar gebruik afgerekend. Je kan/mag natuurlijk ook zelf je eigen stof of papier meenemen. Ik heb meestal wel een paar T-shirtjes liggen maar natuurlijk niet in elke maat, pasvorm en kleur.
  • Lunch. Zolang de anderhalvemeter maatregel van kracht is kunnen we helaas niet gezellig met zijn allen om tafel.

Bekijk alle komende cursussen in de agenda. Vanaf vier personen kan er ook een zeefdruk cursus op maat geboekt worden.