Soorten zeefdruk cursussen en workshops

zeefdruk op leer

Zeefdrukken op leer.

Zeefdrukken leer je vooral door het te doen. Als je het een keer een dag wilt proberen, dan is een ééndaags workshop zoals textiel zeefdrukken of de Warhol workshop misschien wat voor je. Dan heb je het een keer gedaan, maar je kunt dan nog niet zelfstandig werken.

Als je een basiscursus doet dan leer je de techniek te beheersen. Daarna moet je nog wel wat oefenen en ervaring opdoen, maar in principe kan je dan alles. Er zijn  basiscursussen van twee of drie dagen, van vier en van acht avonden of  in de vananties soms van 4 dagen. Na afloop van een basiscursus, alsje zelfstandig kunt werken, ben je welkom op de open werkplaats dagen en avonden.

Basis cursussen

Leer hoe het werkt zodat je daarna zelfstandig aan de slag kunt in de open werkplaats.

Zeefdruk weken

Lekker een paar dagen achter elkaar zeefdrukken. Meestal in de vakantie. Voor beginners én gevorderden.

Textiel zeefdrukken

Druk op T-shirts, kussenhoesjes, kleding, of bijvoorbeeld op leer. In één dag, ervaring is niet nodig.

Oude thee- en koffiepotten, opnieuw bedrukt.

Zeefdrukken op servies

Leer keramische transfers zeefdrukken en aanbrengen.

Warhol foto zeefdruk workshop

Maak naar aanleiding van een foto je eigen kleurige mini-serie.

Open werkplaats

Hier kun je aan deelnemen als je een basiscursus gedaan hebt en zelfstandig kunt werken. Let op: wel inschrijven, het is gezien het beperkt aantal plaatsen wel een open werkplaats maar geen open inloop.

Workshops op maat

Wil je iets anders, iets bijzonders, of bijvoorbeeld met een paar vrienden of familie komen zeefdrukken? In dat geval kun je  een workshop op maat boeken (tijdstip in overleg), dan kunnen we in overleg een programma op maat maken.

De kosten van alle cursussen vind je in de agenda, daar kun je je per cursus inschrijven. Als je na het lezen van de cursus informatie nog vragen hebt, neem dan contact op.