Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kitsch Kerst Kaarten zeefdrukken op zondagmiddag

zondag 27 november 2022 13:00 - 17:00

€40,00

Zeefdruk je eigen serie kerstkaarten in een gezellige zondagmiddag workshop. Negeer je goede smaak en ga los glitter en kitsch. Meer is beter! Hop nog een witte sneeuwvlok eroverheen. Of een rendier, of…

Met Kerst mag alles: goudkleurige inkt, glimkartonnetjes en lekker zeefdrukken met sneeuwvlokken, kerstballen, denneboompjes en rendieren. Je kunt ook je eigen kerstwens op een A5 transparantje schrijven, daar maken we dan een zeefdrukraam mee. Dan kan je die erbij afdrukken. Of je maakt een tekening. Je hoeft niet al te kunnen zeefdrukken, ik help je op weg en je zult zien dat het best lukt om een unieke serie kerstkaarten te drukken.

Er staat een een hele rij zeefdrukramen met kerstachtige afbeeldingen klaar die je kunt gebruiken.

Een aantal van de vormen, zwart op transparant, waarmee zeefdrukramen al belicht zijn, die kan je gebruiken en afdrukken in welke kleur je maar wil.

Er is in de werkplaats een grote stapel (betaalbare) kerstkaarten – en enveloppen – waarop je je naar hartelust kunt uitleven. Als je wil kan je natuurlijk ook je eigen kaarten meenemen. Neem dan wel redelijk glad papier of karton.

Hoeveel kaarten je kunt zeefdrukken hangt af van hoeveel lagen je op een kaart drukt en hoe handig je bent, en of je al wel eens gezeefdrukt hebt, maar 20 tot 30 kaarten zou wel moeten lukken.

De prijs van de workshop is inclusief gebruik van de zeefdrukramen en inkten. De kaarten en enveloppen worden naar gebruik afgerekend, je kunt pinnen.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
zondag 27 november 2022
Tijd:
13:00 - 17:00
Kosten:
€40,00
Evenement Categorie├źn:
,

Locatie

Zeefdrukles werkplaats Amsterdam
Veemkade 570
Amsterdam, 1019BL Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0634941106
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Zeefdrukles
Telefoon
634941106
E-mail
esther@zeefdrukles.nl
Bekijk de site van Organisator

Als je je inschrijft ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Behalve deze cursussen en workshops is het vanaf 4 personen ook mogelijk om een workshop op maat te boeken.