Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gemengde grafiek op 4 maandagavonden

maandag 28 november 2022 18:00 - 21:00

€180,00

Je gaat met verschillende grafische technieken aan de slag, die je ook gaat combineren. Bouw je beeld in lagen op, met verschillende kleuren, vormen en structuren. Experimenteer en laat je verrassen. We gaan o.a. werken met: zeefdruk met sjablonen, linosnede, gelprint en drogenaald ets. 

We werken op relatief klein formaat (A6 tot A4) zodat je het tempo er in kunt houden. Je maakt veel afdrukken met verschillende kleuren en combineert die weer met een volgende techniek. Na een aantal weken heb je een heleboel verschillende gelaagde drukken.

Elke week is er een korte bespreking van het werk van de vorige keer en daarna de uitleg van een andere techniek, waarna je zelf naar eigen inzicht aan de slag kunt.

Er zijn maximaal 10 cursusten, door de kleine groep is er ruimte voor persoonlijke aandacht en inbreng. De ruime werkplaats bevindt zich in een historisch pakhuis in Amsterdam. We werken met inkten en verven op waterbasis en zonder oplosmiddelen.

Cursusdata

Op vier vmaandagavonden van 18 – 21u

  • maandagavond 28 november 2022
  • maandagavond 5 december
  • maandagavond 12 december
  • maandagavond 19 december

Wat is inbegrepen in de cursusprijs?

De kosten voor de inkten, verf, het gebruik van zeefdrukramen, gelplaten, een linoplaatje, een etsplaatje en benodigd gereedschap zijn inbegrepen in de cursusprijs. Papier reken je naar gebruik af. Heb je zelf nog mooi papier of karton of ander materiaal liggen om op te drukken? Dan mag je dat uiteraard meenemen.

Wat gebeurt er bij een lockdown?

Als de cursus niet (meer) mag doorgaan ivm overheidsmaatregelen dan wordt de cursus omgezet naar een online cursus. Dan stuur ik de cursusten het materiaal en zo nodig gereedschap voor de cursus op zodat er thuis verder gewerkt kan worden. De cursus gaat dus sowieso door.

Er moet dan nog wel wat borg betaald worden voor het gereedschap en evnetueel voor wat materiaal – afhankelijk van wat ik naar je opstuur. Dat overleg ik dan met de cursisten, misschien heb je thuis ook al van alles of wil je niet alles gaan gebruiken. Als ik de spullen weer terug heb krijg je je borg terug. Desgewenst kan je het ook houden.
In principe kan je het afdrukken met wat simpele hulpmiddelen namelijk ook op je keukentafel doen, al is dat iets onhandiger en natuurlijk ook veel ongezelliger…

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
maandag 28 november 2022
Tijd:
18:00 - 21:00
Kosten:
€180,00
Evenement Categorie├źn:
,

Locatie

Zeefdrukles werkplaats Amsterdam
Veemkade 570
Amsterdam, 1019BL Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0634941106
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Zeefdrukles
Telefoon
634941106
E-mail
esther@zeefdrukles.nl
Bekijk de site van Organisator

Als je je inschrijft ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Behalve deze cursussen en workshops is het vanaf 4 personen ook mogelijk om een workshop op maat te boeken.