Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Van tekening naar zeefdruk

dinsdag 1 augustus 11:00 - 17:00

€95,00

Korte ééndaagse cursus. Na een korte uitleg maak je je tekening klaar voor zeefdruk. Als je nog niet kunt zeefdrukken, geeft niets, ik help je daarmee. Je maakt minstens 5 afdrukken.

Je hoeft geen super tekenaar te zijn. Met een paar kleurvlakken erbij of een extra getekende kleurlaag wordt een eenvoudige tekening al snel heel boeiend. Je hoeft ook nog niet te kunnen zeefdrukken – alles wordt uitgelegd. Gewoon een kwestie van doen.

Natuurlijk kan je ook als volleerd illustrator ook aan de slag, en ontdek hoe je met zeefdrukken een dimensie aan je werk toe kunt voegen.

De inkten en het gebruik van zeefdrukramen, chemie etc. is inbegrepen in de cursus. Papier waar je op drukt wordt naar gebruik afgerekend (meestal maar een paar euro).

Kan ik na deze cursus meedoen met de open werkplaats?

Nee, daarvoor moet je zelfstandig kunnen werken. In deze cursus wordt de techniek snel uitgelegd zodat je in 2 avonden klaar bent, maar hierna mis je nog een aantal vaardigheden. Die leer je in een basiscursus.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tekening-zeefdruk_di1aug23
95,00

Gegevens

Datum:
dinsdag 1 augustus
Tijd:
11:00 - 17:00
Kosten:
€95,00
Evenement Categorie:

Locatie

Zeefdrukles werkplaats Amsterdam
Veemkade 570
Amsterdam, 1019BL Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0634941106
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Zeefdrukles
Telefoon:
634941106
E-mail:
esther@zeefdrukles.nl
Bekijk de site van Organisator

Als je je inschrijft ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Behalve deze cursussen en workshops is het vanaf 4 personen ook mogelijk om een workshop op maat te boeken.