Laden Cursussen

« All Cursussen

Zomer Zeefdruk Week

zaterdag 18 augustus 10:00 t/m woensdag 22 augustus 16:00

€375

Zowel voor ervaren drukkers als voor beginners die willen leren zeefdrukken. Vijf hele dagen achter elkaar aan de slag vanaf 10 tot 16 uur. Leer de basis of een nieuwe techniek, en werk een paar dagen achter elkaar aan een eigen project.

Programma op maat

Met uitgebreide uitleg,  inspirerende voorbeelden, verschillende technieken en individuele begeleiding. Maar het leukste van met een groep aan de slag gaan is kijken waar de rest mee bezig is, zo leer je van anderen en kom je zelf op nieuwe ideeën. Maximaal 8 deelnemers (we zitten in de zomer al in de nieuwe werkplaats, die is groter dus is er plaats voor iets meer mensen).

Voor beginners

Je kunt als beginner de basis van het zeefdrukken leren, daar heb je ongeveer twee dagen voor nodig. Je kunt dan ook op textiel drukken. Ook kan je keramische transfers leren drukken, of foto’s digitaal bewerken en dan zeefdrukken, te veel om op te noemen.

Voor gevorderden

Als je al kunt zeefdrukken is dit de gelegenheid om eens langer aan een project te werken, of om een nieuwe techniek onder de knie te krijgen.

Met lunch en thee/koffie

Omdat er hard gewerkt wordt, wordt er ook goed gegeten, elke dag is er een uitgebreide lunch. Koffie en thee – natuurlijk met wat lekkers erbij – zijn ook inbegrepen in de cursusprijs.

Afsluiting en expositie

We besluiten de cursus met een gezellige borrel en een kleine expositie in het weekeind na de cursus. Ik vraag de cursisten daarom of ze me wat werk wilt lenen, dat kunnen we dan dat tentoonstellen. Deze expositie is open op zaterdag en zondag van 12-17 uur. Op zaterdag is er om 16 uur een borrel als afsluiting van de week, neem je vrienden en familie mee!

Tickets

6 beschikbaar
20170818-zomerzeefdrukweek375,00Vijf hele dagen zeefdrukken 10-16u, voor beginners en gevorderden.

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Gegevens

Begin:
zaterdag 18 augustus 10:00
Einde:
woensdag 22 augustus 16:00
Kosten:
€375
Cursus Categorieën:
, , , , , , , ,

Locatie

Zeefdrukles werkplaats Amsterdam
Veemkade 594B
Amsterdam, 1019BL Nederland
Telefoon:
0634941106
Website:
www.zeefdrukles.nl

Als je je inschrijft ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Behalve deze cursussen en workshops is het vanaf 3 personen ook mogelijk om een workshop op maat te boeken.