Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Super kitsch kerst kaarten zeefdruk workshop

zondag 17 november 2019 10:30 t/m 17:30

€50
Super kitsch kerst kaarten zeefdruk workshop

Kerstkaarten zeefdruk workshopZeefdruk je eigen Old School papieren kerstkaarten! Geef je behoefte aan glitters, sterren, engeltjes, kerstbomen, rendieren of wat je maar wil ruim baan. Zeefdruk je eigen kerstkaarten en enveloppen. Iedere kaart net weer wat anders. Aan het eind van de middag heb je je eigen serie (ca. 20 kaarten en enveloppen). Bijna te mooi om op te sturen…

We zeefdrukken met papieren sjablonen, en er zijn een paar zeefdruk ramen met kerstachtige beeldelementen die je kan gebruiken. Daarnaast ga je een eigen tekeningetje of geschreven tekst met belichting in een zeefdruk raam zetten en afdrukken. De enveloppen kan je ook bedrukken. Druk dit jaar je eigen serie kerstkaarten.

rendier kerstkaartErvaring met zeefdrukken is niet nodig, ik help iedereen op weg. Er zijn kaarten en enveloppen die je kan gebruiken, maar je mag ze ook zelf meenemen.

Het gebruik van zeefdruk ramen, inkten en 20 kaarten en enveloppen per persoon en lunch en thee/koffie met wat lekkers zijn ingegrepen in de cursusprijs. Als je meer dan 20 kaarten of enveloppen wilt drukken kan je die naar gebruik afnemen, je kan pinnen.

 

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelman. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets are no longer available

Gegevens

Datum:
zondag 17 november 2019
Tijd:
10:30 t/m 17:30
Kosten:
€50
Evenement Categorie:

Locatie

Zeefdrukles werkplaats Amsterdam
Veemkade 570
Amsterdam, 1019BL Nederland
Telefoon:
0634941106
Website:
www.zeefdrukles.nl

Organisator

Zeefdrukles
Telefoon:
634941106
E-mail:
esther@zeefdrukles.nl
Website:
Veemkade, 570

Als je je inschrijft ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Behalve deze cursussen en workshops is het vanaf 4 personen ook mogelijk om een workshop op maat te boeken.