Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open werkplaats op zaterdag

zaterdag 13 april 2019 11:00 t/m 17:00

€30

Lekker een hele dag werken aan je eigen project. 
Voor gevorderden die zelfstandig aan de slag kunnen, met desgewenst uiteraard ruimte voor overleg en advies. Op deze dagen ben ik meestal ook zelf aan het drukken. Van tevoren inschrijven is verplicht in verband met het beperkte aantal plaatsen.

Verdiep je kennis, doe ervaring op, werk je eigen ideeën en ontwerpen uit en – altijd leuk – kijk wat anderen maken en hoe zij werken.

Als je bij mij een tweedaagse of driedaage basiscursus hebt gedaan, of een basiscursus van 6 avonden en je bent in staat om zelfstandig te werken, dan kun je aan deze dagen meedoen.

Je rekent de inkten, papier en chemie naar gebruik af. Je kunt natuurlijk ook zelf (waterbasis) zeefdruk inkten, papier en als je wilt je eigen ramen meenemen. Of je gebruikt de ramen van de werkplaats en je rekent het gebruikte papier en inkt en een klein bedrag per belicht raam ter plekke af. Je kunt pinnen.

Inclusief een eenvoudige lunch.

potjes

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelman. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets are not yet available

Gegevens

Datum:
zaterdag 13 april 2019
Tijd:
11:00 t/m 17:00
Kosten:
€30
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Zeefdrukles werkplaats Amsterdam
Veemkade 570
Amsterdam, 1019BL Nederland
Telefoon:
0634941106
Website:
www.zeefdrukles.nl

Als je je inschrijft ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Behalve deze cursussen en workshops is het vanaf 4 personen ook mogelijk om een workshop op maat te boeken.