Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open werkplaats op maandag (vol)

maandag 27 januari 12:00 t/m 18:00

€30

Lekker een hele dag werken aan je eigen project. 
Voor gevorderden die zelfstandig aan de slag kunnen, met desgewenst uiteraard ruimte voor overleg en advies. Op deze dagen ben ik meestal ook zelf aan het drukken. Van tevoren inschrijven is verplicht in verband met het beperkte aantal plaatsen.

Verdiep je kennis, doe ervaring op, werk je eigen ideeën en ontwerpen uit en – altijd leuk – kijk wat anderen maken en hoe zij werken.

Voor wie is de open werkplaats bedoeld?

Als je bij mij een tweedaagse of driedaagse basiscursus hebt gedaan, of een basiscursus van 4, 6 of 8 avonden, én je bent in staat om zelfstandig te werken, dan kun je aan deze dagen meedoen.
Als je samen met iemand komt dat moet je voor die persoon ook een plaats boeken, want er is beperkt ruimte. Mensen die meekomen moeten ook een basiscursus gevolgd hebben en zelfstandig kunnen werken.

Prints op transparant om mee te belichten

Als je iets uitgeprint wil hebben, dan graag de bestanden van tevoren mailen. Ik print ze dan van tevoren uit, dus duidelijk de maat aangeven, zorg dat je bestanden in zwart-wit zijn zonder grijstonen, resolutie 300 dpi of vector, 1 bestand per kleur, raster maximaal 30 lpi voor textiel en 36 lpi voor papier. Op de open werkplaats ben ik ook zelf aan het werk, ik heb dus niet altijd tijd om tussendoor nog beeld voor je te bewerken of prints voor je te maken. Maximaal afdruk formaat 28,5 x 41 cm. Ik reken 2,- per A3 print (maximaal 28,5 x 41 cm) en 1,50 per A4 print (maximaal 20 x 28,5 cm).

Je kunt natuurlijk ook zelf bij de kopieerwinkel je bestanden uit laten printen.

Kosten

Je rekent de inkten, papier en chemie naar gebruik af. Je kunt natuurlijk ook zelf (waterbasis) zeefdruk inkten, papier en als je wilt je eigen ramen meenemen. Je rekent het gebruikte papier en inkt en een klein bedrag per belicht raam ter plekke af. Je kunt pinnen.

Inclusief een eenvoudige lunch.

potjes

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelman. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets are no longer available

Gegevens

Datum:
maandag 27 januari
Tijd:
12:00 t/m 18:00
Kosten:
€30
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Zeefdrukles werkplaats Amsterdam
Veemkade 570
Amsterdam, 1019BL Nederland
Telefoon:
0634941106
Website:
www.zeefdrukles.nl

Organisator

Zeefdrukles
Telefoon:
634941106
E-mail:
esther@zeefdrukles.nl
Website:
Veemkade, 570

Als je je inschrijft ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Behalve deze cursussen en workshops is het vanaf 4 personen ook mogelijk om een workshop op maat te boeken.