Laden Cursussen

« All Cursussen

  • Dit cursus is voorbij.

Open werkplaats dag

donderdag 18 april 11:00 t/m 17:00

€30

Er is aansluitend op deze dag (11-17u) ook een avond (17-20u) open werkplaats. Als je je voor allebei inschrijft kan je lekker aan één stuk doorwerken.
Voor gevorderden die zelfstandig aan de slag kunnen, met desgewenst uiteraard ruimte voor overleg en advies. Op deze dagen ben ik meestal ook zelf aan het drukken. Van tevoren inschrijven is verplicht in verband met het beperkte aantal plaatsen.

Verdiep je kennis, doe ervaring op, werk je eigen ideeën en ontwerpen uit en – altijd leuk – kijk wat anderen maken en hoe zij werken.

Als je bij mij een tweedaagse of driedaage basiscursus hebt gedaan, of een basiscursus van 6 avonden én je bent in staat om zelfstandig te werken, dan kun je aan deze dagen meedoen.

Je rekent de inkten, papier en chemie naar gebruik af. Je kunt natuurlijk ook zelf (waterbasis) zeefdruk inkten, papier en als je wilt je eigen ramen meenemen. Of je gebruikt de ramen van de werkplaats en je rekent het gebruikte papier en inkt en een klein bedrag per belicht raam ter plekke af. Je kunt pinnen.

Inclusief een eenvoudige lunch en ‘s avonds een kop soep met brood.

potjes

 

Tickets

Tickets are not available as this cursus has passed.

Gegevens

Datum:
donderdag 18 april
Tijd:
11:00 t/m 17:00
Kosten:
€30
Cursus Categorieën:
, ,

Als je je inschrijft ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Behalve deze cursussen en workshops is het vanaf 3 personen ook mogelijk om een workshop op maat te boeken.