Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ontwerpen voor zeefdruk (vol)

zaterdag 8 september 2018 11:00 t/m zondag 9 september 2018 17:00

€150

ontwerpenTwee dagen aan de slag, op beide dagen van 11 tot 17 uur. Hoe bouw je een ontwerp op? Hoe krijg je wat je in je hoofd hebt afgedrukt? Met een beetje gepuzzel vooraf krijg je veel betere resultaten.

Leer films maken, analoog en/of op de computer. Leer op de computer kleur simuleren en werken met lagen. Resolutie en rasters, wat is het, en belangrijker, hoe gebruik je ze? Hoe kom je van je potloodschetsje naar een ontwerp en naar kleurscheidingen? Hoe bewerk je een foto zodat je er mee kunt zeefdrukken?

Je werkt op je eigen laptop met Photoshop en Illustrator (als je die hebt) of met GIMP en Vector Works (gratis grafische software), maar ook met potlood, papier, inkt en objecten waar je mee kunt belichten. Neem als je digitaal wilt ontwerpen je eigen laptop mee, en zorg dat daar Gimp of Photoshop (voor foto’s en tekeningen) en eventueel ook Illustrator of Vector works (voor vector tekeningen, logo’s of teksten) op geïnstalleerd is.

Je kunt echter ook prima zonder computer ontwerpen maken, dan werk je met stiften of Oostindische inkt op transparante vellen, of met platte, niet scherpe objecten waarmee je direct je raam kunt belichten. Vaak is het ook heel mooi om handgetekende vormen te combineren digitale vormen.

ontwerpen voor zeefdrukDe nadruk ligt niet op het drukken zelf, we concentreren ons vooral op de voorbereiding. Zondagmiddag ga je je eigen ontwerp in twee of drie lagen zeefdrukken op A4 formaat of iets groter.

Maximaal acht cursisten, dus er is tijd voor individuele aandacht.

2016-02_digitaal_ontwerpen_2

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelman. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Begin:
zaterdag 8 september 2018 11:00
Einde:
zondag 9 september 2018 17:00
Kosten:
€150
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Zeefdrukles werkplaats Amsterdam
Veemkade 570
Amsterdam, 1019BL Nederland
Telefoon:
0634941106
Website:
www.zeefdrukles.nl

Als je je inschrijft ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Behalve deze cursussen en workshops is het vanaf 4 personen ook mogelijk om een workshop op maat te boeken.