Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing: Ontwerpen voor zeefdruk

vrijdag 16 juli 2021 19:30 - 21:30

€10,00

Wat is zeefdrukken precies? Wat kan je ermee? En hoe moet je het aanpakken als je een ontwerp voor zeefdruk wil maken? Esther Mosselman legt uit hoe je dat met én zonder computer kan doen. Voor digitaal voorbereiden kijken we kort naar de programma’s Photoshop, Gimp, Inkscape en Illustrator. Met veel sprekende voorbeelden en praktische tips. 

Zeefdruk is een prachtige techniek maar er is wel wat voorbereiding nodig. Als je weet wat er wel en niet (of moeilijker) kan met deze techniek, dan heb je sneller een mooi resultaat. Er is tijdens de avond tijd voor vragen.

Dit is een lezing, je gaat dus niet zelf zeefdrukken op deze avond. Op de avond zelf krijg je op papier het programma en de samenvatting van de lezing, zodat je het later nog eens rustig terug kunt lezen. Halverwege de lezing is er een korte pauze.

Corona en aantal deelnemers

We houden op deze avond natuurlijk 1,5 m afstand. Omdat we in een grote (ruim 100 m2) en hoge ruimte zitten kunnen er zestien mensen deelnemen en kunnen we ook voldoende afstand houden als iedereen een beetje oplet. Doe als je rondloopt een mondkapje op, dat mag af als je op je plaats zit.
Kom je samen met iemand uit hetzelfde huishouden? Laat het even weten, dan maken we een duo-zitplaats voor je. Neem wel een trui/jasje mee omdat we goed gaan ventileren, het kan dus een beetje fris zijn als je stil zit.

De inloop is vanaf 19u15 tot 19u30. Na aanvang is er geen toegang meer.

Tot een week van tevoren kan je kostenloos annuleren. Als je ziek/verkouden bent of andere verschijnselen hebt die op corona kunnen duiden dan vraag ik je met klem om niet te komen. Als je zelf niet kunt komen kan je wel iemand anders in jouw plaats laten gaan, maar geef dat dan wel van tevoren door.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
vrijdag 16 juli 2021
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€10,00
Evenement Categorie:

Locatie

Zeefdrukles werkplaats Amsterdam
Veemkade 570
Amsterdam, 1019BL Nederland
Telefoon:
0634941106
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Zeefdrukles
Telefoon:
634941106
E-mail:
esther@zeefdrukles.nl
Bekijk de site van Organisator

Als je je inschrijft ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Behalve deze cursussen en workshops is het vanaf 4 personen ook mogelijk om een workshop op maat te boeken.