Laden Cursussen

« All Cursussen

Lenteavond zeefdruk week

maandag 30 april 18:30 t/m vrijdag 4 mei 22:00

€300
Sugar Skull zeefdruk van Pascal
T-shirt van Anita
T-shirt van Anita

Zowel voor ervaren drukkers als voor beginners die willen leren zeefdrukken. Vijf avonden achtereen aan de slag vanaf 18u30 tot 22u. Zo kun je je de techniek eigen maken, en een paar avonden achter elkaar aan een eigen project werken.

Programma op maat

Met uitgebreide uitleg,  inspirerende voorbeelden, verschillende technieken en individuele begeleiding. Maar het leukste van met een groep aan de slag gaan is kijken waar de rest mee bezig is, zo leer je van anderen en kom je zelf op nieuwe ideeën. Maximaal 8 deelnemers (we zitten in mei al in de nieuwe werkplaats, die is groter dus is er plaats voor iets meer mensen).

Voor beginners

Je kunt als beginner de basis van het zeefdrukken leren, daar heb je ongeveer drie avonden voor nodig. Je kunt dan ook op textiel drukken. Ook kan je keramische transfers leren drukken, of foto’s digitaal bewerken en dan zeefdrukken, te veel om op te noemen.

Voor gevorderden

Als je al kunt zeefdrukken is dit de gelegenheid om eens langer aan een project te werken, of om een nieuwe techniek onder de knie te krijgen.

Met avondeten

Inclusief een gezellige simpele maaltijd om half zeven, ideaal voor de drukke/werkende mens. Iedere avond wat anders, vaak uit deels eigen tuin. Na het eten gaan we van zeven tot tien uur ‘s avonds zeefdrukken.

 

Tickets

7 beschikbaar
Lenteavond zeefdruk week300,00Vijf avonden zeefdrukken voor beginners en gevorderden, maandag 30 april t/m vrijdag vrijdag 4 mei 19u-22u30. We beginnen elke avond met een eenvoudige maaltijd.

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Locatie

Zeefdrukles werkplaats Amsterdam
Veemkade 594B
Amsterdam, 1019BL Nederland
Telefoon:
0634941106
Website:
www.zeefdrukles.nl

Als je je inschrijft ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Behalve deze cursussen en workshops is het vanaf 3 personen ook mogelijk om een workshop op maat te boeken.