Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Je eigen patroon ontwerpen en op tegels zeefdrukken (uitgesteld)

dinsdag 22 december 2020 10:30 - 16:30

€95,00

Zeefdrukken op tegels van Jirina met keramisch pigment. Na stoken op 800 graden verglaast de kleur met het glazuur en heb je een blijvende opdruk.

Je kunt deze workshop doen als losse dagcursus of aansluitend op de tweedaagse cursus zeefdrukken op servies en tegels op 20 en 21 december.

Je gaat een eigen patroon ontwerpen in 1 of meer kleuren, en dat ga je met keramisch pigment zeefdrukken op geglazuurde teels.

Er wordt uitgelegd hoe je een repeterend patroon kunt maken en hoe je daarop kunt variëren. Je kunt foto’s, tekeningen, vlakken en lijnen gebruiken. Je zult er versteld van staan hoe je met een paar simpele basisvormen en variaties daarop een boeiend en complex geheel kunt maken.

De tegels worden na afloop gebakken op 800 graden, dan heb je een blijvende opdruk.

Er zijn maximaal 6 cursisten en er wordt 1,5 m afstand gehouden. Daar die anderhalve meter kunnen we helaas niet samen lunchen, vriendelijk verzoek om je eigen lunch mee te nemen.

Als je wil kan je zelf (geglazuurde) tegels meenemen, maar er zijn er ook voldoende aanwezig in de werkplaats van ca. 10×10 en ca, 15×15 cm. De tegels moeten wel redelijk vlak zijn, anders kan je er niet goed op zeefdrukken, dus neem te té rustieke / bobbelige tegels mee.

De prijs is inclusief koffie, thee, wat lekkers en het gebruik van zeefdruk ramen, fotecoat en chemie. Overige materialen (tegels, keramisch pigmenten) worden naar gebruik afgerekend. Je kunt pinnen.

 

 

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
dinsdag 22 december 2020
Tijd:
10:30 - 16:30
Kosten:
€95,00
Evenement Categorieën:
, , ,

Locatie

Zeefdrukles werkplaats Amsterdam
Veemkade 570
Amsterdam, 1019BL Nederland
Telefoon:
0634941106
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Zeefdrukles
Telefoon:
634941106
E-mail:
esther@zeefdrukles.nl
Bekijk de site van Organisator

Als je je inschrijft ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Behalve deze cursussen en workshops is het vanaf 4 personen ook mogelijk om een workshop op maat te boeken.