Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Geïnspireerd door.. Parra

zaterdag 26 januari 2019 11:00 t/m 17:00

€85

Parra

Deze ééndaagse workshop is onderdeel van de nieuwe serie “geïnspireerd door…” workshops waarbij je een dag aan de slag gaat naar aanleiding van een bekende kunstenaar of ontwerper. Zie voor data de pagina van alle “geïnspireerd door…”workshops.

 

Piet Parra is de artiestennaam van Pieter Janssen (1972), Nederlands grafisch ontwerper en illustrator. Hij maakt grafisch werk en affiches met een beperkt kleurpalet. Hij gebruikt getekende vormen en maakt prachtige typografische letter-affiches.

Parra

We beginnen met een korte introductie en het bekijken van een paar voorbeelden van het werk van Parra. Kijk naar wat je aanspreekt in zijn werk: de kleuren, vormen, teksten, onderwerpen… Daarna ga je zelf aan de slag. Ieder maakt een eigen ontwerp. Je tekent elke kleurlaag op transparant, daarmee gaan we belichten en dan ga je een zeefdruk in 2-3 lagen maken. Aan het einde van de dag heb je je eigen kunstwerk in een oplage van 5 tot 10 stuks.

 

 

 

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelman. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets are no longer available

Gegevens

Datum:
zaterdag 26 januari 2019
Tijd:
11:00 t/m 17:00
Kosten:
€85
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Zeefdrukles werkplaats Amsterdam
Veemkade 570
Amsterdam, 1019BL Nederland
Telefoon:
0634941106
Website:
www.zeefdrukles.nl

Als je je inschrijft ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Behalve deze cursussen en workshops is het vanaf 4 personen ook mogelijk om een workshop op maat te boeken.