Laden Cursussen

« All Cursussen

  • Dit cursus is voorbij.

Geïnspireerd door… Blexbolex

zondag 16 december 2018 11:00 t/m 17:00

€85

Deze ééndaagse workshop is onderdeel van de nieuwe serie “geïnspireerd door…” workshops waarbij je een dag aan de slag gaat naar aanleiding van een bekende kunstenaar of ontwerper. Zie voor data de pagina van alle “geïnspireerd door…”workshops.

 

Deze Franse illustrator, Bernard Granger (1966), heeft een groot aantal indrukwekkend mooi vormgegeven boeken gemaakt. Het werk heeft een retro jaren ’50 uitstraling maar is ook van deze tijd.

We beginnen met een korte introductie en het bekijken van een paar voorbeelden van het werk van Blexbolex. We kijken onder andere naar het kleurgebruik en naar hoe hij de transparantie van de inkten gebruikt om van een ogenschijnlijk simpel ontwerp toch een heel geraffineerde illustratie te maken. Daarna ga je zelf aan de slag. Ieder maakt een eigen ontwerp. We tekenen elke laag/kleur met de hand in zwart op transparante vellen, die we vervolgens belichten en dan zeefdrukken in 2 tot 3 lagen. Aan het einde van de dag heb je je eigen illustratie in een oplage van 5 tot 10 stuks.

 

 

Tickets

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit cursus reeds is begonnen/voorbij is.

Gegevens

Datum:
zondag 16 december 2018
Tijd:
11:00 t/m 17:00
Kosten:
€85
Cursus Categorieën:
,

Locatie

Zeefdrukles werkplaats Amsterdam
Veemkade 570
Amsterdam, 1019BL Nederland
Telefoon:
0634941106
Website:
www.zeefdrukles.nl

Als je je inschrijft ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Behalve deze cursussen en workshops is het vanaf 3 personen ook mogelijk om een workshop op maat te boeken.