Annulering en corona

Wat als de cursus door corona niet door kan gaan?

Als de cursus niet door mág gaan vanwege corona

Wanneer de overheid het geven van de cursus verbiedt dan laten we uiteraard de cursus niet doorgaan.

Als de cursus nog niet begonnen is dan neem ik contact op met je. Je kunt kiezen: óf je krijgt je geld terug óf ik zet je op de lijst voor een volgende keer. Als je voor die volgende keer alsnog wilt annuleren gelden de algemene voorwaarden (zie hieronder).

Het kan zijn dat je cursus al begonnen is, bijvoorbeeld als het een cursus van meer dagen of meer avonden is. Ik neem dan contact met je op. Je kunt kiezen om de cursus later af te maken, óf je krijgt naar rato het cursusbedrag terug (als je de helft van de curus al gedaan hebt krijg je de helft terug). Als er weer cursus gegeven mag worden plannen we nieuwe dagen of avonden in om de cursus af willen maken. Als je dan toch niet kunt, kan je alsnog kiezen voor een vergoeding van de gemiste lessen.

Als je zelf ziek of verkouden bent

Als je zelf ziek of zelfs maar verkouden bent, of iemand in jouw huishouden is ziek, dan dien je – zo lang als dat de aanbeveling is vanuit de overheid – thuis te blijven. En er gelden bij afmeldin gof annuleing de algemene voorwaarden: bij schiftelijke annulering tot 2 weken voor aanvang krijg je 100% van je cursusbedrag terug, bij annulering tot 1 week van tevoren 50%, bij annulering korter dan een week voor aanvang helaas niets. We werken met kleine groepen en als er kort van tevoren wordt genannuleerd dan is het vaak moeilijk om nog iemand te vinden. Als je de cursus nog niet begonnen bent kan je – in overleg – wel iemand anders in jouw plaats sturen.

Verder gelden er de algemene voorwaarden.