Beste Zeefdrukkers,

Er staat weer een hele zomer en herfst met zeefdruk plezier in de agenda. Met onder andere een 5-daagse Zomer zeefdruk week eind augustus, en drie avonden Ontwerp en films maken en zelf drukken.

Tot snel,

Esther Mosselman
7 juni 2016

---

Zomer zeefdruk week!

Van maandag 29 augustus tot en met vrijdag 2 september is het weer Zomer Zeefdruk Week!. Je hebt vijf hele dagen de tijd om te leren zeefdrukken, of om als ervaren drukker te experimenteren of aan een project door te werken. Met een goed uitgeruste werkplaats en de gebruikelijke gezellige lunches. Met maximaal 6 cursisten is er ruimte voor individuele begeleiding en eigen invulling.

---

Op de open werkplaats dagen kun je zelf aan de slag als je al kunt drukken, je kunt inkt inkopen of zelf meenemen.

---

Zeefdruk in één dag

woensdag 15 juni

In deze workshop gaan we met grote stappen door de techniek heen, je maakt zelf een ontwerp en drukt dat ook af. Voor mensen die even aan de zeefdruk techniek willen snuffelen, of voor mensen voor wie het alweer een tijdje geleden is dat ze voor het laatst gedrukt hebben. Ontdek of zeefdrukken ook wat voor jou is.

---

Zeefdruk op textiel

Tshirts, tastjes, etc....

De workshop op 18 juni zit al vol, maar er is nog plaats op woensdag 3 augustus en op vrijdag 23 september. Door de inkt met hitte te fixeren kan de bedrukte stof in de was, hiervoor is een textielpers aanwezig. 

---

Zoals altijd kun je je on-line inschrijven. Naast de workshops in de agenda kun je vanaf 3 personen ook een workshop op maat boeken. Meer informatie op zeefdrukles.nl.

---