Beste Zeefdrukkers,

Met het mooie weer komen ook de creatieve plannen los. De workshops in de meivakantie werden goed bezocht en er zijn weer veel mooie dingen gemaakt.

Lees hieronder meer over de zomer zeekdruk week, vijf hele dagen waarin je kunt maken wat je maar wilt. Het is de eerste keer dat ik dit ingepland heb, en ik ben er op gekomen omdat ik merk dat er bij meer cursisten behoefte is aan een langere periode om even lekker door te werken.

Tot binnenkort,

Esther Mosselman
16 mei 2015

Keramische transfers van Barbara

---

Pinkster Porselein

Druk je ontwerp op servies

Er is nog plaats op deze workshop, volgende week zondag en maandag, met Pinksteren. Het is best wel een werk om je afbeeldingen op porselein te krijgen, maar áls het er eenmaal op zit heb je een prachtige duurzame opdruk.

Neem nieuw servies of de borden van oma (dan wel eerst even een testje doen) en maak je eigen unieke serviesgoed. Voor grafisch ontwerpers, keramisten en iedereen met een leuk idee.

---

Zeefdruk vijfdaagse

maandag 27 t/m vrijdag 31 juli

Nieuw: de zomer zeefdruk week. Dan heb je lekkerr ruim de tijd om de techniek onder de knie te krijgen en te experimenteren. Voor beginners en gevorderden.

In de kleine groep (maximaal 6 mensen) is er ruimschoots tijd en aandacht voor aklle aspecten van het drukken, ontwerpen en de techniek.

 

---

Agenda 

De agenda is nu gevuld tot en met eind augustus met een veelheid aan worshops en cursussen, er zit vast iets voor je bij.

En anders kun je altijd nog een workshop op maat boeken.

---

Zoals altijd kun je je on-line inschrijven. Meer informatie op zeefdrukles.nl.

---