Beste Zeefdrukkers,

De zeefdruk cursus agenda is gevuld tot eind juni. Drukken op textiel, Keramische transfers maken, een driedaagse basiscursus, een Warhol workshop en een open werkplaats dag.

Nu is het bijna zonde om binnen te gaan werken met dit mooie weer... Maar de deuren naar de tuin kunnen open, bij mooi weer lunchen we buiten, en na afloop is er een wijntje op de steiger. 

Tot snel!

Esther Mosselman
18 mei 2014

zeefdruk op wilt, van Wouter en Danielle.

Basiscursus zeefdrukken Hemelvaart

Driedaagse basiscursus 28, 30 en 31 mei

In een basiscursus leer je de basistechniek, zodat je daarna zelfstandig aan de slag kunt. Dat is wel even aanpoten, en als je vaker drukt wordt je zeker nog handiger. In de basiscursus leer je inkt mengen, papieren sjablonen maken, films maken, drukken met sjablonen, een zeef belichten, drukken met een belichte zeef en een zeefdruk opbouwen.

Er is met Hemelvaart, op donderdag 28 tot en met zaterdag 31 mei, ook een driedaagse basiscursus, dan heb je wat meer tijd dan bij de tweedaagse basiscursus, en kun je bijvoorbeeld ook op textiel drukken.

Zelfbedrukte blouse.

Warhol workshop uitleg

Warhol (zelf)portret 

Kijk de kunst af van de meester van de zeefdruk.

Druk je eigen gekleurde serie naar aanleiding van je eigen foto. Dat kan een foto zijn van jezelf, van je moeder, geliefde, of van je kat....

Deze workshop is ook geschikt voor beginners. Je mailt van tevoren een foto, daarvan wordt dan alvast een gerasterde film gemaakt, en daarmee ga je dan aan de slag. Aan het einde van de dag heb je je eigen pop art serie klaar.

Er zijn nog een plaatsen vrij op zondag 15 juni aanstaande.

De werkplaats.

Er is met Pinksteren (7 en 8 juni) weer een workshop keramische transfers.

Agenda 
de cursus agenda is ingevuld t/m eind juni

Klik hier voor de hele agenda. Begin juni volgt de planning voor de rest van de zomer.

Naast de workshops in de agenda kun je al vanaf drie personen een workshop op maat boeken, voor 75,- per persoon per dag. Op een dag dat het jou uitkomt. En op maat is ├ęcht op maat: je kunt de basis leren, een bepaald idee of project uitvoeren, op textiel drukken, films leren maken, wat je wilt. Met lunch en desgewenst avondeten en/of borrel erbij. Of misschien een idee voor een verjaardag, familiefeestje, vriendenuitje of personeelsdag?

"Pistorius", zeefdruk op zilverkarton, Esther Mosselman